خرید ادویه کنتاکی مرغ

دوباره به آخر هفته ها خرید ادویه کنتاکی سر بزنید و غذایی را که بیشتر وقت شما را هدر می دهد ، درست کنید. این هفته مرغ را طبق دستورالعمل ما در کنتاکی درست کنید و لذت ببرید. لقبی برای آخر هفته هنگام پخت و پز ، که وقت زیادی از شما را می گیرد. این هفته مرغ را طبق دستورالعمل ما در کنتاکی درست کنید و لذت ببرید. ابتدا ، اگر پوست مرغ خرید ادویه کنتاکی را نخورده اید ، آنها را بگیرید و آنها را بشویید خرید ادویه کنتاکی و 4 فنجان آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت کنتاکی زیاد قرار دهید ، بجوشانید. سپس مرغ را درون آن قرار می دهیم و وقتی مرغ را در یک لیوان آب قرار خرید ادویه کنتاکی می دهیم ، جوش می آید و منتظر می ماند تا دوباره جوش بیاید.

پودر کنتاکی از کجا بخریم

فروشگاه های بسیار زیادی برای تهیه و خریدن از اینجا و خریدار هستند .یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید. یک کدو خرید ادویه کنتاکی حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید. یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آن را رنده کرده و دارچین را بگیرید. اجازه دهید مرغ به مدت 20 دقیقه با حرارت کم بپزد. مرغ پخته شده را از ماهیتابه برداشته و خرید ادویه کنتاکی کنار بگذارید تا خنک شود. سپس مرغ را در فنجان ها قرار می دهیم ، و بقیه را صادقانه می شکنیم و پودر کنتاکی از کجا بخریم آن را با رنده رنده رنده می کنیم.4. یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و آب آن را بگیرید. بالای مرغ را بریزید و زعفران پخته شده را با آب لیمو روی مواد اولیه بریزید و خوب مخلوط کنید ، درست مثل زمانی که می خواهید خرید ادویه کنتاکی مرغ را میل کنید.

فنجان را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه خرید ادویه کنتاکی در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملاً طعم دار شود. پودر کنتاکی را در یک فنجان بپاشید یا می توانید از بیسکویت استفاده کنید و در فنجان دیگر مقداری آرد داریم و تخم مرغ ها را می شکنیم. زعفران را بخارپز کنید و روی آن را بپاشید و خوب مخلوط کنید. سپس برس پخت خرید ادویه کنتاکی و پز را داخل روغن قرار کنتاکی داده و سپس مرغ خنک شده را روی آن می گذاریم تا کاملاً با روغن پر شود و سپس آنها را در توده های بزرگ قرار می دهیم. در ظرف روغن بریزید تا مرغ تقریبا شناور شود و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم خرید ادویه کنتاکی شود. برای گرم کردن روغن مرغ ، ابتدا آن را تخمک گذاری کرده و به آرد سفید تبدیل کنید ، سپس آن را کاملاً با آرد بپوشانید ، سپس تخمک گذاری کنید.

ادویه کنتاکی

تفاوت پودر کنتاکی و سوخاری

 سرانجام ، آن را در پودر کنتاکی (یا بیسکویت) بغلتانید و روی خرید ادویه کنتاکی بشقاب بچینید ، سپس 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا مواد خوب توسط قطعات مرغ خورده شوند. سپس مرغ را با احتیاط در روغن داغ قرار داده خرید ادویه کنتاکی و ظرف را پایین بیاورید تا به مدت 10 دقیقه در دو طرف مرغ سرخ شود ، تفاوت پودر کنتاکی و سوخاری سپس مرغ را روی دستمال هایی که روغن را جذب کنتاکی می کنند قرار دهید و آنها را در کاسه همراه سیب زمینی قرار دهید. تزیین سرخ شده و خرید ادویه کنتاکی