مواد غذایی را حذف می کنید؟ کارشناسان می گویند خطر باید در چشم انداز باشد


نیویورک – به سختی می توان دستمال مرطوب را در قفسه های فروشگاه پیدا کرد و شرکت ها با افزایش سرویس های بهداشتی به مشتریان اطمینان می دهند. در نیویورک ، سیستم مترو هر شب برای ضد عفونی بسته است.

دکتر جان بروکس ، مدیر ارشد پزشکی برای پاسخ COVID-19 در مراکز کنترل بیماری های ایالات متحده ، گفت: “تمیز کردن سطوح مهم است ، اما بیش از حد وسواس در مورد موارد ناسالم را ندارید.”

مقامات بهداشتی در روزهای ابتدایی شیوع بیماری ویروس کمتر می دانستند ، اما گفتند که روش اصلی انتشار آن از طریق انسان – از طریق قطره هایی که هنگام مکالمه ، سرفه ، عطسه یا آواز می خوانند – اسپری می شود. به همین دلیل است که کارمندان بر اهمیت استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی تأکید می کنند.

این بدان معنا نیست که سطوح هیچ خطری ندارند – تمیز کردن هنوز هم توصیه می شود – به خصوص مناطقی که مرتباً لمس می شوند مانند دستگیره درها یا دکمه های آسانسور که ممکن است افراد آلوده اخیراً آنها را لمس کرده باشند. سایر میکروب هایی که باعث بیماری مردم می شوند مانند اشکالات دستگاه گوارش نیز از بین نرفته اند.

اما با استفاده از COVID-19 ، متخصصان می گویند این خطر در چشم انداز وجود دارد: ویروس شکننده است و برای مدت طولانی در خارج از بدن به راحتی زنده نمی ماند. مطالعات اولیه نشان می دهد که آنها می توانند روزها بر روی سطح بمانند از ویروس های زیادی استفاده می کنند و بیشتر از آزمایشگاه در دنیای واقعی هستند. آزمایشات دیگر می تواند بقایای ویروس را به سادگی تشخیص دهد ، نه ویروسی زنده که بتواند انسان را آلوده کند.

ویروس ها نیز از سطح بدن نمی پرند تا انسان را آلوده کنند و این عفونت به یک سری حوادث نیاز دارد: ویروس زنده مانده باید به اندازه کافی باشد ، هر شخصی که لمس کند ، باید آن را روی دستان خود بگیرید ، سپس دهان ، بینی یا او را لمس کنید. چشم ها.

همه اینها بدان معنی است که ممکن است در تمام ضدعفونی کننده ها بازدهی نزولی داشته باشد ، خصوصاً اگر افراد روشهای شستن دست را به خوبی انجام دهند.

جاستین لسلر ، متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه جان هاپکینز گفت ، آنچه بیش از حد در نظر گرفته می شود نیز می تواند بسته به شرایط متفاوت باشد.

به عنوان مثال ، لسلر مواد غذایی خود را حذف نمی کند ، اما او گفت که فکر بدی نیست که افرادی که از شخصی در معرض خطر زیاد مراقبت می کنند در صورت آلودگی به شدت بیمار شوند.

“اینها مواردی است که ممکن است در انتهای میزان واقعی کاهش خطر باشد. اما آنها نسبتاً آسان و ارزان هستند. “

و در خانه های سالمندان ، لسلر گفت هوشیاری در مورد ضد عفونی سطح منطقی است.

استفان مورس ، محقق در زمینه بیماری های عفونی در دانشگاه کلمبیا ، گفت: حتی اگر به طور قابل توجهی خطر را کاهش ندهد ، ضد عفونی منظم سطح می تواند راهی برای کنترل افراد باشد که احساس کنند این کنترل را ندارند.

وی گفت ، در ملا public عام افزایش تمیز کردن – که برخی آن را “تئاتر بهداشتی” می نامند – می تواند راهی برای اطمینان بخشی به مردم باشد.

مورس گفت: “مردم می خواهند نشان دهند كه واقعاً به آنها اهمیت می دهند.”

اما امانوئل گلدمن ، استاد میکروب شناسی در دانشکده پزشکی راتگرز در نیوجرسی ، گفت که اطمینان خاطر همچنین می تواند یک احساس کاذب از امنیت ایجاد کند – و از اقدامات مهم تر منحرف شود.

“آنها کمتر از آنچه نفس می کشند نگران هستند. و تنفس منبع اصلی شما در عفونت است. “گلدمن كه در ژوئیه در یك مجله پزشكی نظریه ای نوشت و گفت كه ترس از انتقال از طریق سطوح اغراق آمیز است.

وی گفت: “من نمی گویم شما تعمیر و نگهداری معمول را انجام نمی دهید. من نمی گویم كه شما نظافت را انجام نمی دهید. اما لازم نیست اقدامات اضطراری را انجام دهید.”

در بعضی موارد ، گلدمن خاطرنشان می کند که هزینه های مالی قابل توجهی وجود دارد.

در نیویورک ، اداره حمل و نقل شهری 8.1 میلیون دلار در هفته صرف هزینه های مربوط به COVID-19 ، از جمله تمیز کردن مترو در تمام طول شبانه روز می کند.

آژانس می گوید از بسیاری جهات به ایمنی نزدیک می شود. و مارک داود ، مدیر اجرایی آژانس ، گفت که سطوح هنوز هم می توانند خطری ایجاد کنند و درک ویروس هنوز در حال پیشرفت است.

وی گفت: “ما فکر نمی کنیم برداشتن پا از روی پدال به لحاظ ضد عفونی کردن سطوح مان روش درستی باشد”.

داود گفت ، MTA همچنین به دنبال راه هایی برای بهبود تهویه است ، اما بسیار پیچیده تر است.

آمریکایی ها همچنین در حال پاک کردن قفسه های مواد ضد عفونی کننده در فروشگاه ها هستند. پس از تأثیر همه گیری ، فروش در واحد تجاری شرکت Clorox که شامل محصولات تمیز کننده است ، حدود 30٪ افزایش یافت.

اینکه این عادت ها ادامه خواهد یافت ، باید منتظر ماند.

در آغاز بیماری همه گیر در ماه مارس و آوریل ، پیج زوبر گفت که او از خدمات غذایی شرکت خود در نیویورک برمی گردد و ماسک خود را در کیسه ای درب منزل رها می کند ، بلافاصله لباس عوض می کند و دوش می گیرد.

زوبر که از آن زمان اخراج شده و به رود آیلند نقل مکان کرده است ، گفت: “این مانند ضدعفونی کردن هرج و مرج بود تا اطمینان حاصل شود که من چیزی به آپارتمانمان نیاورده ام.”

زوبر هنوز خیلی بیشتر از قبل از همه گیری تمیز می کند ، اما به همان افراط نمی رسد.

بروکس در CDC گفت که او به مردم گفت که آنچه برای آنها راحت است انجام دهند اما خطر نسبی مسیرهای انتقال را در ذهن داشته باشند.

وی گفت: “تا زمانی که هنگام بسته بندی این مواد غذایی صورت خود را لمس نکنید و سپس دستان خود را بشویید و مراقب باشید ، فکر می کنم این کافی باشد.”

———

بررسیهای AP برای بهداشت و علوم را در توییتر دنبال کنید:APHealthScience

———

دپارتمان بهداشت و علوم آسوشیتدپرس از وزارت آموزش علوم موسسه پزشکی هوارد هیوز پشتیبانی دریافت می کند. AP فقط مسئولیت کلیه مطالب را بر عهده دارد.


منبع: dandan-khabar.ir

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*