گینس در میان ترس از ایمنی ، کرم های غیر الکلی را به یاد می آورد


شراب ساز ایرلندی گینس قوطی های تنومند غیر الکلی اخیراً راه اندازی شده خود را به دلیل ترس از آلودگی به یاد می آورد

لندن – شراب ساز ایرلندی گینس روز چهارشنبه گفت که او به دلیل ترس از آلودگی ، غذای کنسرو شده را از نوشابه که اخیراً در انگلیس منتشر شده فراخواند.

این تشنج ، که شراب ساز به عنوان “اقدام پیشگیرانه” توصیف کرد و با “آلودگی میکروبیولوژیکی” مرتبط بود ، بر بازار انگلیس تأثیر می گذارد ، زیرا این محصول هنوز در ایرلند فروخته نشده است.

گینس 0.0 ، که در کارخانه آبجو سازی St. جیمز گیت در دوبلین. ماه گذشته در میان سر و صدای زیاد پس از یک فرآیند توسعه چهار ساله راه اندازی شد.

مشروب فروشی که متعلق به غول نوشیدنی بین المللی Diageo است ، گفت که این مشکل دیگر گزینه ها یا مارک های گینس را تحت تأثیر قرار نمی دهد و از هر کس با کنسرو گینس 0.0 خواست تا آن را ننوشد.

این محصول در پاسخ به گفته گینس ، یعنی افزایش اشتهای مصرف کننده برای نوشیدنی های نرم و کم کالری ، تولید شده است.

مراحل اولیه پخت گینس 0/0 منعکس کننده گینس استاندارد است و از همان مواد اولیه – آب ، جو ، رازک و مخمر استفاده می کند. تفاوت اصلی مربوط به استفاده از یک فرآیند فیلتراسیون سرد برای از بین بردن الکل از دم کرده است.

در زمان عرضه این محصول در ماه اکتبر ، گینس گفت که بررسی های انجام شده در مورد تست های طعم مستقل بیش از حد انتظار است.


منبع: dandan-khabar.ir

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

Comment
Name*
Mail*
Website*